Ismerkedj meg Te is a LoveEnglish világával! Legyél közösségünk tagja, ahová jó tartozni!

A már ország szerte elterjedt nyelvtanfolyamoktól eltérően nálunk csoportokon belül is személyre szabott nyelvoktatás folyik. Nincs szükség magántanárra, hogy megkaphasd az egyéniségedhez és előzetes tudásodhoz illeszkedő nyelvoktatást! Amennyiben mégis az egyéni oktatási forma számodra a testhezállóbb, nálunk arra is van lehetőség!

Módszerünk lényege azon a tudományos elméleten alapszik, amelyet a fejlett országokban már nagy sikerrel alkalmaznak. Ez pedig a különböző érzékelési csatornákra ható, élményekhez kötött tanulás, ami a tudás hosszú távú rögzülésének kulcsa.

A baráti hangulat, az oktatókat jellemző rugalmasság és az egyéni igények figyelembevétele mind megkönnyítik az ismeretszerzés folyamatát, és ami a legfontosabb: bátorítják a tanulókat!

Felejtsd el az ősrégi “listening”-es hanganyagokat! Tananyagunk ötvözi a jól bevált tankönyvek precizitását, napjaink beszélt angolját használó, szórakoztató feladatokkal, hogy tudásod élő, használható és maradandó legyen.

Jártál már olyan nyelvtanfolyamon, ahol az órák monotonok, egyhangúak?  Ahol a számonkérések eredményét figyelmen kívül hagyták, majd haladtatok tovább a nyelviskola által megkövetelt elvárások szerint? Előfordult, hogy amikor egy-egy tanuló nem tudta, amit már “tanultatok”, akkor nem a tanár gondolkodott el azon, hogy vajon ő tanít-e megfelelő módszerekkel, hanem a tanulónak kellett kellemetlenül éreznie magát? Ahol a diákok előre befizették a teljes kurzus összegét, majd pár hét után megkezdődött a lemorzsolódás?

Ilyennel a LoveEnglishnél  nem találkozhatsz, hiszen módszereink és a tanulókhoz való hozzáállásunk merőben különbözik a fent leírt nyelviskolákétól!

Foglalkozásink esetenként klub jellegűek. Ez azt jelenti, hogy tantermen kívüli, angol nyelvhez kötött közös programokat is kínálunk, ezért csoportjainkban gyakran barátságok is szövődnek.

A tanulás könnyedségének módszerünk nyújtotta hatékonyságát eredményeink bizonyítják. Tanulóink egy év alatt garantáltan eljutnak az újrakezdő szintről a magabiztos társalgási szintig, helyes nyelvhasználatig, igény szerint nyelvvizsga sikeres letételéig.

Eddigi tapasztalataink alapján, aki a LoveEnglishnél kezdi el angol tudásának megalapozását, vagy felfrissítését, elmélyítését, igen hamar az angol nyelv magabiztos használójává, sőt szerelmesévé válik!