Kedves Látogató!

Íme pár hasznos információ: Nálunk a tanórák 60 percesek. Egy alkalommal általában 1- 1,5 órát tartunk meg, ez igény szerint változhat. A több fős, főként hétvégén megtartott csoportok 2-4 órásak.

  • Csoportos órák (3-6 fő) : 1600 Ft/fő
  • Két fős órák: 3600 Ft/fő
  • Magánórák: 4200 Ft/fő

A csoportos órák egy hónapra előre fizetendőek. Amennyiben előre jelzed, hogy nem fogsz tudni részt venni a csoporton, a kifizetett órád megmarad, és azt később felhasználhatod (így nem vesznek el alkalmaid betegség vagy egyéb okból történő távolmaradás esetén!!). Azonban, ha sokat vagy távol, azzal számolnod kell, hogy a lemaradás miatt új csoportba kerülhetsz.

A 2 fő részvételével történő órák időpontjai rugalmasak, megbeszélés alapján alakulnak. Ebben az esetben havonta, a megtartott órák száma után fizethetsz.

A magánórákra ugyanaz érvényes, mint a 2 fős órákra.

Hogy biztos lehess abban, jól döntesz; kipróbálhatsz nálunk egy ingyenes bemutatóórát! Ennek során megismerkedhetsz tananyagunkkal, módszereinkkel, felmérjük igényeidet és egy gyors teszt kitöltésével megtudhatod, éppen milyen szinten állsz angolból. Hozd magaddal barátaidat is, hogy velük együtt tanulva nem csak vidám hangulatban, de a lehető legkedvezőbb áron válj igazán jó angolossá!

Sőt mi több, mivel biztosak vagyunk abban, hogy módszerünk beválik Neked, csoportos tanfolyamainkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!